Bağışıklığı Kuvvetlendirecek 10 ÖNERİ



Mevsim geçişlerinde çocuklar çok sık hastalanıyor. Virüsler salgın halinde çoğalırken biz anneler de doğal olarak çocuklarımızın bağışıklıklarını güçlendirme telaşı içine düşüyoruz. Multivitamin şuruplar ve bağışıklığı güçlendirici bitkisel ilaçların yanı sıra, dengeli beslenmelerine ve uyku düzenlerine de özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyorum. İşte dikkat etmemiz gerekenler ve öneriler listesi:

Hem çocuk hem de belgesel kanalı: Da Vinci Learning


Da Vinci Learning Kanalı, çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştiriyor. Sloganları eğlenerek öğrenmek ve meraklı olmak. Programlar şiddet içermiyor ve çocukların gelişimlerine gerçekten faydalı katkılar sağlıyor.

ANABİLİM Eğitim Kurumları Ücretleri


Merkez kampüs Ataşehir'de

Merkez kampüsü Ataşehir'de olan Anabilim Okulları'nın Anadolu yakasının çeşitli semtlerinde anaokulları da var.  Erken kayıt için son başvuru tarihi 6 Nisan. Okulun 2013-2014 Eğitim yılı ücretlerini merak ediyorsanız...

İSTEK Vakfı Okul Ücretleri


İstek Okulları 2013-2014 Eğitim yılı ücretleri

Bugünlerde tüm ebeyenler okul kayıt telaşı içinde. Çocuklarımızı en iyi okullarda okutmak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. En iyi eğitim veren okulu araştırırken hepimizin aslında en önemli kriterlerinden biri de fiyatları oluyor maalesef. Sizler için okulların fiyatlarını araştırmaya devam ediyoruz... Tüm İstek Vakfı Okulları'nın 2013-2014 öğretim yılı ücretleri:

Okyanus Koleji 2013-2014 Ücretleri


Okyanus Koleji Dil Okulları'nda "Erken Kayıt Kampanyası" başladı.

30 Nisan 2013 tarihine kadar ön kayıt işlemi yaptıranlar, hem erken kayıt kampanyası kapsamında ciddi bir indirimden, hem de beraberinde bir çok avantajdan yararlanacak.
Sembolik bir  tutar ödeyerek erken kayıt yaptıranlara bu senenin fiyatları üzerinden % 8,5 ek indirim avantajı sunuluyor. Ayrıca geri kalan ücretin, gelecek sene Dil Okulu'na başlayacak olan öğrencilerle birlikte 6 ay sonra ve 5 taksit seçeneğiyle ödenmesine imkan tanınıyor.


Okyanus Kolejleri 2013 - 2014 Eğitim Dönemi Erken Kayıt Ücretleri: