Hem çocuk hem de belgesel kanalı: Da Vinci Learning


Da Vinci Learning Kanalı, çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştiriyor. Sloganları eğlenerek öğrenmek ve meraklı olmak. Programlar şiddet içermiyor ve çocukların gelişimlerine gerçekten faydalı katkılar sağlıyor.



Çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştirerek, uzmanlar tarafından hazırlanmış yepyeni bir formatta eğitim sunuyoa.  Eğlendirirken öğreten Da Vinci Learning'de çocuklarının gelişimlerine tv izlerken de güvenli ve faydalı katkı sağlayacak zengin içerikler bulunuyor gerçekten. Kanal 24 saat yayında.  

Dünyayı keşfeden Sevimli Fare “Marvi Hammer”, sadece evdeki araç ve gereçleri kullanarak sanatı öğrenen “ArtZooka” kanalın sevimli kahramanları arasında. Çocuklar “Neden ve Nasıl” adlı program ile doğanın harikalarını keşfediyor, “Zaman Yolcuları” ile tarihi olayların günümüzü nasıl etkilediğini ve tarihin günümüze nasıl ilham verdiğini öğreniyorlar. Bu kanalı mutlaka keşfetmenizi tavsiye ediyorum. Kanal, Mart ayından bu yana yayında. Teledünya Kablo TV’de, Üst Paket Kanal 203’de yayınlanıyor.
Da Vinci Learning Kanalı ile daha detaylı bilgiye http://www.da-vinci-learning.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.